American Revolution Bittersweet Vine – Growing Autumn Revolution Bittersweet In Gardens

For høst- og vinterhager må vi noen ganger se etter interesse foruten blomster. En slik plante som kan tilføre fargeklatter, er American Revolution bittersøt vinstokk, mer ofte referert til som Autumn Revolution. Klikk på denne artikkelen for mer info.

American Revolution Bittersweet Vine - Growing Autumn Revolution Bittersweet In Gardens

Når du planter i alle årstider, er det ingen tvil om at våren og sommeren har fordelene fordi så mange planter produserer fantastiske blomster på disse tidspunktene. For høst- og vinterhager må vi noen ganger se etter interesse foruten blomster. Fargerike høstløvverk, dypt eviggrønne løvverk og fargerike bær trekker øyet mot høst- og høsthagen i stedet for blomster. En slik plante som kan legge fargeklatter til høsten og vinterhagen er American Revolution bittersøt vintreet (Celastrus scandens ‘Bailumn’), mer ofte referert til som Autumn Revolution. Klikk på denne artikkelen for Autumn Revolution bittersøt info, samt nyttige tips om voksende Autumn Revolution bittersøt.

Autumn Revolution Bittersweet Info

Amerikansk bittersøt er en innfødt vintreet i USA som er kjent for dens lyse oransje / røde bær som tiltrekker seg en rekke fugler til hagen. Det er viktig å merke seg at selv om disse bærene er en viktig matkilde høsten og vinteren for våre fjærkledde venner, er de giftige for mennesker. I motsetning til det ikke-innfødte søskenbarnet, orientalsk bittersøt (Celastrus orbiculatus), regnes ikke den amerikanske bittersøtten som en invasiv art.

I 2009 introduserte Bailey Nurseries den amerikanske bittersøte kultivaren ‘Autumn Revolution.’ Denne amerikanske revolusjon bittersøt vintrekultivar kan skryte av å ha store, lyse oransje bær som er dobbelt så store som andre bittersøte bær. Når de oransje bærene modnes, deler de seg opp for å avsløre kjøttfulle, knallrøde frø. Som andre amerikanske bittersøte vinstokker har Autumn Revolution bittersøtt dypt blankt grønt løv om våren og sommeren som blir en lys gul om høsten.

Det mest fantastiske attributtet til Autumn Revolution bittersøt, er imidlertid at i motsetning til den vanlige bispedømte bittersøte vinstokker, denne bittersøte er monoecious. De fleste bittersøte vinstokker har hunnblomster på en plante og krever en annen bittersøt med hannblomster i nærheten for kryssbestøvning for å produsere bær. Autumn Revolution bittersøte produserer perfekte blomster, med både mannlige og kvinnelige kjønnsorganer, så bare en plante er nødvendig for å produsere en overflod av fargerik høstfrukt.

American Revolution Bittersweet Vine - Growing Autumn Revolution Bittersweet In Gardens

American Autumn Revolution Care

A et meget lite vedlikeholdsanlegg, det kreves ikke mye amerikansk Autumn Revolution-pleie. Bittersøte vinstokker er hardføre i sonene 2-8 og handler ikke spesielt om jordtype eller pH. De er salt- og forurensningstolerante og vil vokse godt enten jorda er på tørrere side eller fuktig.

Bittersøte vinstokker med høstrevolusjonen bør gis en sterk støtte av en espalje, gjerde eller vegg for å oppnå en høyde på 4,5 til 7,6 m. Imidlertid kan de belte og drepe levende trær hvis de får lov til å vokse på dem.

Amerikanske bittersøde vinstokker krever ingen befruktning. De kan imidlertid bli sparsomme og spente i nærheten av basen, så når du vokser Autumn Revolution bittersøt, anbefales det at vinstokkene dyrkes med full, lavtvoksende ledsagerplanter.

Video: Thorium.

Like this post? Please share to your friends:
Legg igjen en kommentar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: