Blaniulus Guttulatus Millipede Info – Lær om Spotted Snake Millipedes

Blaniulus Guttulatus Millipede Info - Lær om Spotted Snake Millipedes

Jeg er sikker på at du har vært ute i hagen for å høste, luke og hakke og merke til noen slanke insekter med segmentert Kropper som ser nesten ut som små slanger. Faktisk, etter nærmere inspeksjon, legger du merke til at skapningene har brunaktige til rosa flekker på sidens sider av kroppen. Du ser på spotted snake millipedes ( Blaniulus guttulatus ). Hva er en spotted tusen tusenfryd? Blaniulus guttulatus forårsaker skade i hager? Hvis ja, er det en flekkemuskelkontroll? Følgende artikkel inneholder svarene på disse spørsmålene og andre Blaniulus guttulatus millipedeinfo.

Hva er en Spotted Snake Millipede?

Spotted snake millipedes, sammen med tusenfugder, er medlemmer av en gruppe dyr som kalles myriapoder, Centipedes er jordboende rovdyr som bare har ett par ben per kroppsdel. Juvenile tusenfugler har tre par ben i kroppssegmentet.

Centipedes er mer aktive enn millipeder, og når de oppdages, får det en løp for det mens tusenfiskene enten fryser i sporene sine eller krøller seg opp. Millipedes gjemmer seg i jorden eller under logger og steiner om dagen. Om natten kommer de til jordoverflaten og noen ganger klatre opp på planter. Blaniulus guttulatus Millipede Info

Spotted snake millipedes er litt over en halv tomme (15 mm.) I lengde, om bredden på blyantledningen. De mangler øyne og har legemer hvite hvite til krem ​​i farge med rosa flekker på deres sider som representerer defensive kjertler.

Disse jordens innbyggere spiser på forfall av plantemateriale og legger egg i jorden i løpet av vår og sommer, enten enkeltvis eller i små batcher. Eggene klekkes inn i miniatyrversjoner av voksne og kan ta flere år før de når modenhet. I løpet av denne ungdomsperioden vil de kaste skinnene sine 7-15 ganger og øke deres lengde ved å legge til flere segmenter i kroppen.

Blaniulus guttulatus Skade

Mens spotted slangemelketter hovedsakelig sprer seg på dekomponering organisk materiale, kan de gjøre skade på avlinger under visse forhold. Under langvarig tørke kan denne millipeden bli tiltrukket av avlinger for å overvinne deres fuktbehov. Innfesting av spotted slangemellipeder er ofte på topp i jord med rikelig organisk materiale. Nedbør vil også utløse en angrep. Blaniulus guttulatus kan noen ganger bli funnet fôring i pærer, potetknoller og andre rotgrønnsaker. De følger vanligvis veien for minst motstand, forstørrer skaden som allerede er gjort av snegler eller annet skadedyr eller sykdom. Helseplanter er vanligvis ubeskadigede av tusenfisk på grunn av deres relativt svake munnpartier som er mer egnet til allerede nedbrytende sager.

Hageavlinger som er utsatt for spotted slangemelipedeskader inkluderer:

  • Jordbær
  • Poteter
  • Sukkerroer
  • Snupper
  • Bønner
  • Squash

Fôrskader på røttene kan forårsake den raske dødsfallet av disse plantene. Generell sett gir millipedes sjelden noen alvorlige skader, så det er ikke nødvendig å kontrollere dem med noen kjemiske kontroller. I stedet praktiserer du god hageavhending ved å fjerne grøntrester og avfallende plantemateriale.

Entomopatogene nematoder er nyttige for å administrere tusenfrystinfeksjoner.

Når jordbær blir skadet av tusenfisk, er det sannsynligvis fordi frukten hviler på jorden. Legg strå eller hø rundt plantene for å løfte opp frukten. I tilfelle skader på poteter, er millipedene sannsynligvis bare i følge skader som er gjort av snegler, så det må treffes for å eliminere slugproblemet.

Sjansen er bra at noen mindre millipedeproblemer vil sortere seg ut . Millipedes har mange naturlige fiender som fugler, frosker, padder, pinnsvin og baktebilleer som alltid søker etter en velsmakende tusenfiskmussel.

Blaniulus Guttulatus Millipede Info - Lær om Spotted Snake Millipedes

Like this post? Please share to your friends:
Legg igjen en kommentar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: