Caraflex Hybrid Cabbage Growing – Planting Caraflex Cabbage Seeds

Caraflex hybrid kål er en liten kål, som veier mindre enn to kilo og har en uvanlig, noe spiss form. Denne kålen er noe søtere enn andre og lett å dyrke også. For mer informasjon om sorten Caraflex kål, klikk her.

Caraflex Hybrid Cabbage Growing - Planting Caraflex Cabbage Seeds

Hva er Caraflex kål? Caraflex hybridkål er en liten kål med en uvanlig, noe spiss form. Eldre hoder veier mindre enn 1 kg. En øm, knasende kål med en mild smak, Caraflex hybridkål er ideell for slaver, wraps, kokte retter, salater og for å lage fylt kål.

Denne søtere enn vanlig kål er lett å dyrke ved å plante frø eller transplantasjoner. Fortsett å lese for å lære hvordan.

Voksende Caraflex-kål

Plante Caraflex-kålfrø innendørs fire til seks uker før den siste forventede frosten i din region. Dette lar deg høste kålen før været blir varmt. Se etter at Caraflex kålfrø spirer i løpet av fire til ti dager. Hvis du ikke er interessert i å plante frø innendørs, kan det være lettere å kjøpe unge planter i et hagesenter eller i en barnehage.

Du kan også plante kålfrøene dine direkte i hagen omtrent tre uker før den siste frost. Planter en gruppe på tre eller fire frø, og la det være 30 cm mellom hver gruppe. Hvis du planter i rader, må du ha mellomrom mellom 61 og 91 cm mellom hver rad. Tynn til en plante per gruppe når plantene har minst tre eller fire blader.

Før du planter Caraflex (enten frø eller transplantasjoner), må du forberede en solrik hageplass. Løsne jorden med en spade eller hagegaffel, og grav deretter i 5-10 cm kompost eller godt råtnet gjødsel. I tillegg graver du inn en tørr allsidig gjødsel i henhold til produsentens anbefalinger.

Omsorg for Caraflex hybridkål

Vann disse hybridkålene etter behov for å holde jorden jevn fuktig. Ikke la jorden forbli fuktig eller bli helt tørr, da svingninger i fuktighet kan føre til at hodene sprekker eller spalter.

Unngå overhead vanning. I stedet, vann ved bunnen av anlegget ved hjelp av et drypp vanningsanlegg eller soaker slange. For mye fuktighet ved voksende Caraflex-kål kan føre til sykdommer som svartråte eller mugg. Hvis mulig, vann alltid tidlig på dagen, slik at bladene har tid til å tørke før kvelden.

Påfør en lett påføring av allsidig hagegjødsel på voksende planter omtrent en måned etter at de har blitt tynnet eller transplantert. Dryss gjødsel langs radene og vanne deretter godt.

Spred 3 til 4 tommer (8 til 10 cm) med mulch som rent halm, tørt gressklipp eller hakkede blader rundt plantens bunn for å holde jorden kjølig og fuktig og for å holde ugress. i sjakk. Fjern små ugress for hånd eller skrap jordoverflaten med en hakke. Vær forsiktig så du ikke ødelegger plantens røtter.

Caraflex Hybrid Cabbage Growing - Planting Caraflex Cabbage Seeds

Høsting av Caraflex-kål

Tid for høsting Caraflex-kål er når hodene er klumpete og faste. For å høste er det bare å kutte hodene på bakkenivå med en skarp kniv. Ikke vent, kålen kan splittes hvis den er for lenge i hagen.

Video: Hybrid Cabbage Seed Sowing Process

Like this post? Please share to your friends:
Legg igjen en kommentar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

cache:yes / mysql:0 / gen:0 / memory:0.66 MB