Croton Leaf Drop – Hvorfor er min Croton Drop Leaves

Croton Leaf Drop - Hvorfor er min Croton Drop Leaves

Din strålende innendørs croton-plante, den du beundrer og pris, er nå å slippe blader som gal. Ikke bli panikk. Bladdråpe på crotonplanter kan forventes når planten er stresset eller ute av balanse. Du trenger bare å bli kjent med din croton og hvordan du kan gi croton det du trenger for å trives. Les videre for å lære mer om hvorfor crotonbladene faller av.

Hvorfor er My Croton Drop Leaves?

Endring kan være vanskelig for en croton plante. En croton plante som faller blader er ofte en ny plante respons på å bli transplantert eller transportert fra drivhuset til ditt hjem. Det er naturlig for en croton å slippe blader ettersom den tilpasser seg miljøendringer. Når du har avgjort, om tre eller fire uker, vil planten din begynne å produsere ny vekst.

Hvis du ikke har forandret fabrikkens beliggenhet nylig, og dine crotonblader faller av, så er det på tide å se på andre muligheter.

Varme og fuktighet – Crotonplanter er tropiske, noe som betyr at de trives i varme og fuktige omgivelser. Hvis crotonens blader faller av, kan det være at det er utsatt for kulde eller varme ekstremer som åpne dører eller luftkanaler. En luftfukter eller en vanlig misting med destillert vann vil også hjelpe din croton føler hjemme.

Lys – Croton bladdråpe og mangel på brennende farge kan skyldes utilstrekkelig sollys. Det er mer enn 750 varianter av crotonplanter, noen trenger mer lys enn andre. Generelt, desto mer varierte planten, desto mer lyser det.

Vann – Vanntidsplanen for dine andre kremplanter kan ikke være egnet for din croton.

  • Overvann kan skade røttene og forårsake croton bladfall. Når jorda på toppen føles tørt, vann til overløpet begynner å svømme i brettet. For å hindre rotrot, bruk en steinbrett eller hell av noe pulverisert vann etter 30 minutter.
  • Undervannsfylling kan også forårsake bladdrop på crotonplanter. Hvis du vanner og mister konsekvent og crotonet ditt fremdeles virker tørt, bør du vurdere å transplantere i fersk, høy kvalitet pottemasse som inneholder torvmose for å holde fast fuktighet.

Sykdommer og skadedyr – Hvis du tror at du har tatt vare på alle mulige miljømessige årsaker, slipper du crotonplanten, ser igjen. Inspiser under bladene for tegn på sykdom eller skade skadedyr og behandle tilsvarende.

Her er de beste nyhetene: Krotoner er tøffe. Selv om din croton er brun og bladløs, betyr det ikke at den vakre planten din er borte for alltid. Skrap forsiktig hovedstammen. Hvis vevet under er fortsatt grønt, er planten i live og kan gjenopprette. Fortsett å ta vare på plantens vanning og miljøbehov. I flere uker er det ganske sannsynlig at tålmodigheten og omsorgen vil bli belønnet med den første av nye, lyse blader.

Croton Leaf Drop - Hvorfor er min Croton Drop Leaves

Video: Quo Vadis

Like this post? Please share to your friends:
Legg igjen en kommentar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: