Er det okay at beskære agurker: Indlæg og outs af beskæring af agurk vinstok

Agurker kan komme direkte ud af hånden med deres voldsomme vinstoksvækst. Dette fik mig til at spekulere på, om jeg skulle beskære mine agurke vinstokke. Måske spekulerer du også på, at det er ok at beskære agurker. Så jeg undersøgte lidt beskæring af agurker. Her er hvad jeg fandt.

Er det okay at beskære agurker: Indlæg og outs af beskæring af agurk vinstok

Sunde agurkplanter kan komme direkte ud af hånden med deres frodige vinstoksvækst. Jeg klager ikke, jeg får masser af frugt, men det fik mig til at spekulere på, om jeg skulle beskære mine agurke vinstokke. Måske spekulerer du også på, at det er ok at beskære agurker. Så jeg undersøgte lidt beskæring af agurker. Her er hvad jeg fandt ud af at beskære agurke vinstokke.

Skal jeg beskære min agurkvine?

Det korte svar er ja, det er ok at beskære agurker, men det gætter jeg ikke rigtig meget. Både agurkes vegetative og reproduktive vækst skal afbalanceres. Enhver, der nogensinde har set på en agurkplante, kan se, at det ofte er den vegetative vækst, der overlades til at køre amok. Så beskæring af agurkvint er en måde at kontrollere, at vækst og stimulering af reproduktion eller frugtning.

Er det okay at beskære agurker: Indlæg og outs af beskæring af agurk vinstok

Om agurk vinstok beskæring

Agurk vinstokke genereres fra en enkelt stilk og producerer flere skud. Beskæring af agurker hjælper med at opretholde balancen mellem vinvækst og frugtproduktion. Beskær uden for grene, blade, blomster og frugt efter behov i hele vækstsæsonen.

Begynd at beskære agurk vinstokke ved at fjerne døde eller beskadigede portioner. Fjern ældre blade for at lette lys nå frem til udviklende frugter og forbedre luftcirkulationen.

Trim alle skud, der forgrener sig fra hovedstammen. Fra begyndelsen af ​​skuddet foretages et snit så tæt på hovedstammen som muligt.

Sideskud, blomster og frugt, der udvikler sig i de nederste 5-7 bladknudepunkter, skal fjernes. Dette er især vigtigt på frøfrie drivhustyper af agurker, da de kun kan støtte en frugt pr. Bladknude. Hvis der udvikler mere end én frugt, skal du fjerne den. Kultivarer, der producerer mindre og frøet frugt, kan have mere end en frugt pr. Knude, så yderligere frugt ikke behøver at fjernes. Ellers fjerner du alle frugter med en skarp beskæringssaks undtagen en pr. Blad.

Fjern også de første 4-6 sidelinjer, der vises. Fjernelse af disse laterale løbere nær bunden af ​​planten får højere udbytter. Andre løbere over plantens bund kan tillades at forblive.

Like this post? Please share to your friends:
Skriv et svar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: