Fall Nature Crafts: Crafting Things From Nature And Your Garden

Fall är en utmärkt tid för att känna sig listig. Naturhantverk inspirerade av utomhus är perfekta för att dekorera inomhus och ute. Hitta idéer här.

Fall Nature Crafts: Crafting Things From Nature And Your Garden

När saker och ting börjar rulla ner i trädgården är hösten den perfekta tiden att börja känna sig listig. Från pumpaskördar till lövens färgbyte är naturhantverk för höst inspirerade av naturen perfekta för att dekorera både inomhus och ute.

Crafting Things from Natur

Oavsett om det är en hyllning till rikliga skördar eller ett välkomnande av det kallare vädret, är utforskningen av höstens naturhantverk ett utmärkt sätt att bli kreativ med familj och vänner. Medan hemlagade kransar är särskilt populära, kan man utforska olika idéer för hösthantverk för att få en större uppskattning för de växlande årstiderna.

DIY-hantverk för hösten är idealiska för både unga och gamla. Faktum är att hantverk är ett av de mest populära sätten att spendera kvalitetstid med barnbarn. Hantverk med naturmaterial kan också visa sig vara lärorikt, beroende på sammanhanget.

Innan du börjar DIY-hantverk för hösten, bestäm för vem aktiviteten är avsedd. Medan många förskolebarn kommer att njuta av processen att samla in och undersöka löv, kanske dessa enkla hantverk inte passar bra för äldre barn. Oavsett ålder kan fallhantverksaktiviteter fungera som ett medel för att väcka intresse och främja praktisk lärande relaterat till utomhus.

Naturhantverk för höst

Med så många alternativ kan man skapa saker från naturen för att skapa nästan vilken önskad estetik som helst. När du skapar naturhantverk för hösten samlar du in nödvändiga naturmaterial. Dessa ”förnödenheter” kan enkelt hämtas från egen trädgård eller trädgård eller med hjälp av grannar.

Eftersom naturhantverk endast begränsas av sin egen kreativitet, finns det väldigt få ”regler” när det gäller leveranser. Naturliga material som ekollon, grenar, löv och kottar kan alla vara användbara i viss kapacitet. Håll säkerheten i åtanke när du samlar in dessa naturvaror. Undvik alltid material som är potentiellt farliga, till exempel de som är vassa eller giftiga. Detta säkerställer en trevlig hantverksupplevelse för alla.

Att skapa saker från naturen kan också tjäna ett praktiskt syfte. Från handgjorda smycken till möbler, att utforska hantverksidéer för höstträdgårdar kan vara ett utmärkt sätt att utforska sin egen kreativa sida. De som är utomordentligt skickliga inom sina egna hobbyer kan hitta tillsättningen av naturliga element som ett säkert sätt att ta sina produkter till nya och intressanta nivåer. &Nbsp;

Fall Garden Hantverksidéer

En snabb online-sökning kan resultera i en mängd olika fallhantverksidéer, samt instruktioner och sätt för anpassningar så att hela familjen kan njuta av aktiviteten. Här är några idéer för att komma igång:

 • Matare för fåglar / vilda djur
 • Höstkollage
 • Naturarmband
 • Bildramar
 • Planterare
 • Bladmänniskor / älvor
 • Pinecone ugglor
 • Pumpa ”snögubbar”
 • Hösten mittstycken
 • Superhjälte / djur masker
 • Olika höstkransdisplayer
 • Kvistvaser eller ljusstake

Naturligtvis är detta bara några av de många idéer som finns för hösthantverk med naturmaterial. Möjligheterna är verkligen oändliga!

Denna enkla DIY-presentidé är ett av många projekt som presenteras i vår senaste e-bok, Bring Your Garden Indoors: 13 DIY-projekt för hösten och vintern. Lär dig hur nedladdning av vår senaste e-bok kan hjälpa dina grannar i nöd genom att klicka här.

Video: 5 NATURE CRAFT for KIDS

Like this post? Please share to your friends:
Kommentera

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

cache:yes / mysql:0 / gen:0 / memory:0.66 MB