Fiddle Leaf Philodendron Care – Lær om voksende Fiddle Leaf Philodendrons

Fiddle Leaf Philodendron Care - Lær om voksende Fiddle Leaf Philodendrons

Fiddleleaf philodendron er et stort blomstrende husplante som vokser opp trær i sitt naturlige habitat og krever supplerende støtte i containere. Hvor vokser fiddleleaf philodendron? Det er innfødt av de tropiske regnskogene i Sør-Brasil i Argentina, Bolivia og Paraguay. Voksende fiddleleaf philodendrons i hjemmet interiør bringer opplevelsen av en varm, dampende skog fylt med eksotisk flora inn i ditt hjem.

Philodendron Bipennifolium Informasjon

Fiddleleaf philodendron er vitenskapelig kjent som Philodendron bipennifolium . Filodendronen er en Aroid og produserer den karakteristiske blomsten med en spathe og spadix. Som et husplante er dets strålende kutte løvverk en showstopper, og den enkle veksten og lav vedlikehold gir den den ideelle plantestatusen. Fiddleleaf philodendron omsorg er enkel og ukomplisert. Dette er en virkelig nydelig innendørs plante med klager.

En av de viktigste elementene i Philodendron bipennifolium er at det ikke er en sann epifyt. Teknisk sett er det en hemi-epifyt, som er jorddyrket plante som klatrer trær med sin lange stamme og hjelp av luftrøtter. Dette innebærer å stanse og binde seg i en hjembeholdersituasjon for å holde planten fra å flyte over.

Bladene er fiolett eller hesthodet formet. Hver kan nå 18 inches til 3 meter i lengde med skinnende tekstur og blank grønn farge. Planten er moden og klar til å reprodusere i 12 til 15 år i ideelle klima. Det produserer en kremaktig hvit spathe og liten runde ½ tommers grønne frukter. Planten er ukjent for å reprodusere i innvendige omgivelser eller i varme, tørre klima.

Voksende Fiddleleaf Philodendrons

Den tropiske planten krever varme temperaturer og har ingen kald hardhet. Når du svarer: «Hvor vokser fiddleleaf philodendron», blir den tropiske naturen til sitt hjemland en signatur for sin omsorg.

Fiddleleaf philodendron Care etterligner sitt viltområde og hjemland. Anlegget foretrekker fuktig, humusrik jord og en beholder stor nok til rotbolten, men ikke overdreven stor. Mer viktig er å ha en stav innsats eller annen støtte til den tykke bagasjerommet for å vokse opp. Fiddleleaf-filodendroner kan også dyrkes nedover som tilbakevendende prøver.

Ved å etterligne det naturlige klimaet betyr det også å plassere planten i et halvskyggefullt sted. Som en skogsdommer er planten en underjordisk art, som er skyggelagt av høyere planter og trær mesteparten av dagen.

Omsorg for Fiddleleaf Philodendrons

Omsorg for fiddleleaf-filodendrons hviler i utgangspunktet på en konsekvent vanning, sporadisk støv av de store bladene og fjerning av døde plantematerialer.

Reduser vannet litt om vinteren, men hold ellers jorden moderat fuktig. Gi støttestrukturer for denne filodendronen når du trener dem opp vertikalt.

Gjenta fiddleleaf philodendrons hvert par år for å energisere plantene med ny jord, men du trenger ikke å øke størrelsen på beholderen hver gang. Fiddleleaf philodendron ser ut til å trives i tette kvarter.

Hvis du er heldig nok til å få din filodendron til å produsere en blomst, sjekk ut blomstertemperaturen. Den kan holde en temperatur på 114 grader Fahrenheit (45 C.) i opptil to dager eller så lenge den er åpen. Dette er det eneste eksemplet på en kjent anleggstemperatur.

Fiddle Leaf Philodendron Care - Lær om voksende Fiddle Leaf Philodendrons

Like this post? Please share to your friends:
Legg igjen en kommentar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: