Glem-mig-ikke-pleje af stueplanter: Hvordan man dyrker indendørs Forget-Me-Nots

Det er bestemt muligt at dyrke glem-mig-ikke som et husplante, enten om vinteren eller året rundt. Klik på denne artikel for at lære, hvordan.

Glem-mig-ikke-pleje af stueplanter: Hvordan man dyrker indendørs Forget-Me-Nots

Forget-me-nots er dejlige planter med fine, sarte blomster. Selvom sorter med klare blå blomster er de mest populære, er hvide og bløde lyserøde glemme mig ikke lige så smukke. Hvis du gerne vil dyrke disse charmerende små blomstrer indendørs, er det bestemt muligt at dyrke glem-mig-ikke som et husplante, enten om vinteren eller året rundt. &Nbsp;  

Fortsæt med at læse for nogle nyttige tip til glem-mig-ikke-pleje af husplanter.

Voksende glem-mig-ikke indeni

Plant årlig glem mig -noter efter frø eller køb små planter i et havecenter. Du kan også starte stiklinger fra etablerede planter midt på sommeren. Placer indendørs glem-mig-ikke-noter i beholdere fyldt med frisk potteblanding. Sørg for, at potten har et hul i bunden, da planterne vil rådne uden tilstrækkelig dræning. &Nbsp;

En plante pr. Beholder er bedst til at dyrke glemme mig ikke indeni, da planterne har brug for masser af luft cirkulation. Helt eller delvis sollys er fint for glem-mig-ikke-dyrkede inde, men planterne klarer sig ikke godt i for meget skygge. Drej potterne hver uge for at give lige eksponering for lys, så væksten er jævn og ikke ensidig. &Nbsp;

Vand, når den øverste 5-7,6 cm (5-7,6 cm) potteblanding føles tør til berøringen, og lad derefter jorden tørre, før den vandes igen. Vand kun nok til at holde planten ikke visnet i løbet af vinteren, når glem-mig-ikke er sovende. &Nbsp;    

Foder indendørs glem-mig-ikke-mad hver måned om sommeren ved hjælp af en fortyndet blanding af en almindelig, vandopløselig gødning, hvis væksten ser svag ud, eller bladene bliver gule. Du kan flytte planterne udendørs om foråret, hvis du vil, men sørg for at hærde dem for at give dem tid til at vænne sig til det hårdere udendørsmiljø.

Klem blomster, når de vil for at udløse fortsat blomstring. Fjern døde blade og stilke for at holde indendørs glem-mig-nots pæne og sunde. &Nbsp;

Bemærk om toksicitet: Indendørs glemme -Me-nots

Europæisk glem-mig-ikke (Myosotis scorpioides), en flerårig art, er giftig for pattedyr. Den årlige sort (Myosotis sylvatica) betragtes som ikke-giftig for kæledyr og børn, og blomsterne bruges ofte til at tilføje farve til salater eller bagværk. De kan dog give dig ondt i maven, hvis du spiser en masse af dem.

Video: Как вырастить Хурму "Шоколадный Королёк" из косточки в домашних условиях – (часть 3)

Like this post? Please share to your friends:
Skriv et svar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

cache:yes / mysql:0 / gen:0 / memory:0.66 MB