Herb Gardens For Children

Herb Gardens For Children

Voksende urter er en fantastisk måte for barn å lære om hagearbeid. De fleste urter er enkle å vokse og ta liten omhu for å blomstre. Urter gjør fantastiske første planter for et barn. La oss lære mer om å starte en barns urtehage.

Barn elsker å lære om og utforske naturen. Et barn så ung som tre år gammel vil overraske de forskjellige og spennende duftene som er tilgjengelige i en duftende urtehage. Barn er glade for å lære at de kan vokse mange urter som du bruker til å lage mat.

Starte en barnehagehage

Unge barn har kanskje ikke hørt om mange av urter som de spiser eller kommer i kontakt med daglig. Ved å starte et barns urtehage med ham eller henne, kan du lære navnene på de forskjellige urter og hvordan de brukes hver dag.

Herbhager for barn bør holdes små. Noen få urteplanter i hjørnet av hagen din, eller et par containere, er nok til å få barnet ditt startet. Ved å holde urtehagen liten, hjelper du til å sørge for at du holder det et morsomt prosjekt for barnet.

Legg barnets urtehage i nærheten av deg selv. På den måten vil du være bedre i stand til å hjelpe dem med å gjøre det for seg selv uten å svinge over dem, og gi barna dine en god følelse av stolthet og prestasjon.

Pizza Herb Garden

De fleste barn elsker pizza. Hvem kan klandre dem? Pizza med sin gooeyost, deilig skorpe og tomatsaus dripping med urter og krydder er en favoritt for mange voksne også. En pizza urtehage er en fantastisk måte for et barn å lære om kulinarisk urtehagearbeid, og hvor en av deres favorittmat får sin gode smak. En pizza urtehage består av voksende basilikum, persille og oregano. For å gjøre det enda mer spennende for barnet, kan du la han eller hun vokse noen tomater også. Plumtomater gjør et godt valg, da disse veggene fungerer spesielt godt når de bruker dem til å lage tomatsaus.

En morsom måte å designe en pizza urtehage på er å lage den i form av et stykke pizza. 12>

 • Start med å plante to plomme tomatplanter på baksiden av hagen, og la to føtter mellom dem.
 • Deretter skal du plante to basilikumplanter foran tomatene, etterlate omtrent en fot mellom dem.
 • Foran basilikumet, plant to persilleplanter, og la dem være seks tommer mellom dem.
 • Til slutt plantes en gresk oregano-plante i front av persille.
 • <når tomater er klare, kan du inkludere barnet i pizzafremstillingsprosessen ved å la ham eller henne høste tomater og urter, og avhengig av barnets alder, hjelper du med forberedelsen av sausen og pizzaen

  Den Tutti-Fruity Herb Garden

  En annen spennende ide for et barns urtehage er en tutti-fruktig urtehage hvor alle urter lukter som deres favorittfrukter o r godteri. En tutti-fruktig urtehage vil introdusere barnet til ideen om å dyrke en aromatisk urtehage. Sørg for å forklare at disse urter er for lukter bare, og at ingen skal spise noe i hagen uten å spørre en voksen først. Faktisk bør barna dine vite at de ikke skal spise noe som de ikke har vist deg først.

  Du kan hjelpe barna dine til å starte en tutti-fruktig urtehage ved å bringe dem til ditt lokale hagesenter og la dem velge noen av deres favoritt dufter. Gode ​​planter for å la de små prøve ut:

  • ananas salat
  • sitronbalsam
  • duftende geraniumer (som kommer i dufter som lime, aprikos, oransje og jordbær)

  Barn får også et spark ut av lukter plantene i mintfamilien, spesielt peppermynte, spearmint og sjokolademynt.

  La barnet ditt vokse sin egen urtehage er en morsom måte å lære om natur, hagearbeid og matlaging mens du gir barnet en sterk følelse av prestasjon og økning av selvtillit. Ved å introdusere barna til urtegodkjenning gir du ham eller henne muligheten til å bli involvert i en fantastisk hobby som dere to kan nyte sammen for resten av livet.

  Herb Gardens For Children

  Video: The Herbs, Chives Catch A Cold

Like this post? Please share to your friends:
Legg igjen en kommentar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: