Hvad bruges haven saks til – Lær at bruge saks i haven

Hvad bruges haven saks til - Lær at bruge saks i haven

Min fødselsdag kommer op, og da min mor spurgte mig, hvad jeg ønskede, sagde jeg havearbejde saks. Hun sagde, du mener beskæresaks. Nix. Jeg mener saks til haven. Der er mange anvendelser til have saks vs beskæring saks. Hvad bruges haven saks til? Læs videre for at finde ud af, hvordan du bruger saks i haven.

Hvad er Garden Scissors Used for?

Hvis du læser stort set noget af din yndlingsgartner om hvilke værktøjer der skal bruges til haven, du vil ikke finde nogen omtale af saks. Jeg er stærkt uenig. Måske stammer min tilbedelse for min havesaks fra en barndomsminde om at skære mælkebøttehoveder fra græsplænen. De voksne havde ikke tid til at klippe, så jeg blev betalt en øre for hver mælkebøttehoved.

Da jeg er blevet ældre, har den trofaste saks fast med mig sammen med min bypass-, ambolt- og ratchetsaks , åh og græsplænen. Ja, alle disse værktøjer har deres plads, og jeg bruger dem ofte, men for små, hurtige job finder du mig ved at bruge saks i haven.

Sådan bruges saks i haven

Den sakse, jeg bruger til haven, er ikke noget særligt, bare et gammelt par almindelig husholdningsaks. Jeg bærer dem rundt i en spand med andre redskaber og garn. Hvilke slags anvendelser finder jeg for have saks? Tja, når jeg taler om garn, finder jeg, at saks skærer det bedre og hurtigere end andre redskaber. Jeg bruger også saksen til at fjerne garnet, der holdt clematiserne op eller støtte de nu døde tomatplanter.

Du kan bruge saks til deadhead blomster, høste veggies og krydre urter. Du kan ikke slå sakse til at skære frøpakker eller potteposer. Sakse er uvurderlig, når du skal komme ind i den uigennemtrængelige emballage af det nye par håndbeskytter eller af bonuspakken med havehandsker. Saks gemme dagen, når du forsøger at åbne en kasse med dråbe linjemittere.

Sandsynligvis vil nummer én gang du finde mig ved at bruge saks i haven, efter at jeg er færdig med at klippe og kant. Der er et bestemt område på min gård, der ikke er tilgængelig eller i det mindste ikke uden store vanskeligheder med at slå eller kante. Så hver uge skal jeg komme ned på mine hænder og knæ og med min trofaste sakse for at rydde op på området. Jeg har endda været kendt for at kanten forsiden græsplæne med saks, når jeg løber tør for elektriske trimmeren. Og det ved jeg også, det gjorde et bedre arbejde!

Som du kan se, er der mange anvendelser til saks i haven, det være sig de troværdige husholdningssyper, der specifikt sælges til brug i havebrug.

Hvad bruges haven saks til - Lær at bruge saks i haven

Video: SÅDAN spiller man STRETCHED! – Dansk Fortnite

Like this post? Please share to your friends:
Skriv et svar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: