Kína Doll Plant Propagation

Kína Doll Plant Propagation

Nilla Tilley
-o-licious Garden)

A kínai baba növény ( Radermachera sinica ) népszerű és gyönyörű szobanövény. Azonban ez a finom megjelenésű növény rendszeresen megköveteli a rendszeres metszést, hogy megakadályozza a szikrázóbbá válást. Jóllehet kissé nehéz, ezek a vágott dugványok további kínai baba növények elindításához használhatók.

Kína baba üzeme szaporítása

A kínai baba dugványokat nem mindig könnyű propagálni, mivel ez egy finnyás növény. Mindazonáltal, Kína baba üzem indítása lehetséges, a megfelelő feltételeket. Kínai baba növények szaporításakor csak a zöld szárat használják, nem pedig a fás. Ezek a dugványok könnyen leválaszthatók a növény szárainak végein, metszés közben. Kerülje el a hosszú dugványok használatát, ragaszkodva azokhoz, amelyek 3-6 hüvelyk hosszúságúak.

Helyezzünk dugványokat a kínai baba növény elterjedéséhez apró edényekbe, amelyeket nedves cserepes talaj keverékkel vagy komposzttal töltöttünk. Helyezzen egy tiszta műanyag zacskót az edények fölé, hogy megőrizze a nedvességtartalmakat, mivel ez a növény sok nedvességet igényel a gyökerek eltávolítása érdekében.

Alternatívaként egy porcelánbaba telepítésénél az alsó 2 literes palackokat, és helyezze őket a dugványok fölé. A szálakat egy három-négy héten keresztül közvetett napfényre helyezzük, így a talaj nedves marad ebben az időszakban.

Kína baba üzem indítása

Kína baba növények igényelnek fényes fényt és nedves körülmények között. Amikor a kínai baba üzem elkezdődik, a fűtött napozószobák és üvegházak alkalmas helyet biztosítanak a dugványok számára. Miután a dugványok gyökeret raknak ki, azokat egy másik tartályba lehet átültetni, és gondoskodni kell arról, hogy ugyanúgy kell gondoskodni az anyavállalatról. Tartsa a talajt nedves, néha lehetővé teszi, hogy kiszáradjon néhány, hogy elkerülje a potenciális problémákat gomba.

Kis türelemmel, a kínai baba növénynemesítés nemcsak lehetséges, de megéri a további erőfeszítéseket is.

Kína Doll Plant Propagation

Video: Remake AADC 2 by IRIS PICTURES

Like this post? Please share to your friends:
Vélemény, hozzászólás?

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

cache:yes / mysql:0 / gen:0 / memory:0.67 MB