Lær om Beaver Repellent – Beaver Control Information

Lær om Beaver Repellent - Beaver Control Information

Av Nikki Tilley
(Forfatter av The Bulb-o-licious Garden)

Beavers er utstyrt med kraftige kjever som er i stand til tar ned (felling) store trær med letthet. Selv om beavers for det meste betraktes som eiendeler til miljøet, kan de noen ganger bli en plage i hagen, forårsaker kaos på avlinger og skadet nærliggende trær. Når beveraktiviteten går tom for hånden, er det flere kontrollmetoder du kan forfølge – fra forebyggende tiltak for gjerding og fysisk fjerning.

Beaver Control Information

Dessverre er det ikke noe effektivt beveravvisende tilgjengelig for å holde dem i sjakk. Du kan imidlertid generelt avskrekke disse rytterne ved å unngå enkelte planter i landskapet og ved å rydde busker og trær i nærheten av dammer og lignende vannkilder.

Beavers er vegetarianere, fôrer på små urteplanter og kvister. Trærbark er en av deres primære matkilder med cottonwood og piletrær som en bestemt favoritt. Maple, poppel, aspen, bjørk og alttrær er også høyt på deres liste over favoritter. Derfor kan rydding av egenskapene til disse trærne redusere bønnene betydelig.

Noen ganger vil beavers også mate dyrkede avlinger, som mais, soyabønner og jordnøtter. De kan til og med skade frukttrær. Ved å finne disse plantene minst hundre meter eller mer vekk fra vannkilder, kan det vanligvis lette problemet.

Kontroll Beaver Tree Damage med Fekting

Fekting kan også bidra til å beskytte trær og hager fra beverskader . Dette virker spesielt godt for mindre områder.

Hager, prydplanter og små dammer kan inngjerdes med vevet nett. Dette kan være ½-tommers mesh maskinvare eller 2 × 4-tommers sveisetråd. Fekting skal være minst 3 meter høyt og begravet hvor som helst fra 3 til 4 tommer i bakken, og kjører metallstenger i bakken for å sikre den på plass.

Individuelle trær kan også pakkes inn med denne gjerdingen Det er minst 10 tommer eller så fra treet.

Et annet alternativ er elektrisk gjerde. Dette kan oppnås ved å legge til en streng eller to av elektrisk polytape rundt området rundt 4 til 6 inches fra bakken.

Trap Beaver, Stop Damage

Feller og snarer er effektive måter å fange opp og flytte bever. Mens det er flere typer tilgjengelig å velge mellom, avhengig av dine spesifikke behov, er bunnfeller de mest populære. Disse er de mest effektive også. Conibearfeller er generelt nedsenket i vann og ligger i selve dammen, nær inngangen, eller foran dreneringsrør for å lokke beaver i.

Snares kan også brukes og i mange tilfeller er vanligvis mer praktiske, sikrere og Minst kostbare alternativ å bruke.

Killing Beavers

Mens det i noen stater er bruken av å drepe beavers ulovlig, bør dette alternativet bare gjøres som en siste utvei i områder der det er lovlig å gjøre så. Før du prøver noen form for dødelig kontroll, er det best å kontakte ditt lokale miljø- eller bevaringskontor for beverkontrollinformasjon i forhold til gjeldende lover og forskrifter. Ofte har de kvalifiserte offiserer som kan ta vare på å flytte disse dyrene i stedet for å benytte seg av mer ekstreme tiltak.

Lær om Beaver Repellent - Beaver Control Information

Video: HSN | Home Solutions 06.17.2018 – 03 PM

Like this post? Please share to your friends:
Legg igjen en kommentar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: