Low Allergy Houseplants: Hvilke houseplants lindre allergier

Low Allergy Houseplants: Hvilke houseplants lindre allergier

Nyere, energieffektive boliger er gode for å spare penger på bruksregninger, men de er også mer lufttette enn boliger bygget i de siste årene. For folk som lider av allergi på grunn av pollen og andre innendørs forurensninger, betyr dette mer nysing og vassen øyne innendørs. Du kan få lindring fra dette problemet ved å dyrke visse kremplanter som samler pollen og forurensende stoffer i bladene deres, og bidrar til å rense luften i hjemmet ditt.

Planter for allergi lettelse har vanligvis større blader og gir en attraktiv uttalelse i din hjem. De fleste tar svært lite forsiktighet, og noen lave allergi-kremplanter fjerner selv farlige kjemikalier, for eksempel formaldehyd, fra luften.

Voksende kremplanter for allergisk lindring

Kremplanter for allergikere har to fordeler: noen av dem renser luften, og ingen av dem produserer overskytende pollen for å gjøre allergier verre. Som alle planter har disse varianter potensialet for å gjøre allergier verre hvis de ikke bryr seg riktig.

Hver plante kan være støvfanger hvis du legger den i et hjørne eller på en hylle og aldri gjør alt annet enn vann det nå og da. Tørk av planteløvene med et fuktig papirhåndkle en gang i uken for å unngå støvoppbygging.

Bare vannet jord i husplanter for allergi når overflaten og første tommer under blir tørr. Overflødig vann fører til at jorden blir konstant fuktig, og dette kan være det perfekte miljøet for mugg å vokse.

Planter for allergier

Når du skjønner at det å ha planter i ditt hjem faktisk kan være en Bra ting, spørsmålet er fortsatt: Hvilke potteplanter lindre allergier best? NASA gjennomførte en Clean Air Study for å avgjøre hvilke planter som ville fungere godt i lukkede miljøer som Mars og Lunar baser. De beste plantene de anbefaler inkluderer følgende:

  • Mums og fredsliljer, som bidrar til å fjerne PCE fra luften
  • Golden pothos og philodendron, som kan kontrollere formaldehyd
  • Gerbera tusenfryd til å kontrollere benzen
  • Areca palme for å befukte luften
  • Lady palm og bambus palm som generell luftrensere
  • Dracaena, kjent for å gripe allergener fra luften og holde dem i bladene.

En plante du bør vite om du er allergisk mot latex er figuren. Fig-tree leaves gir av en juice som inneholder latex i sin kjemiske sminke. For latexallergi er dette den siste planten du vil ha i ditt hjem.

Low Allergy Houseplants: Hvilke houseplants lindre allergier

Video: Suzanne Powell – Cómo prepararte para los cambios planetarios – Madrid – 18-05-17

Like this post? Please share to your friends:
Legg igjen en kommentar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: