Sanchezia Plant Care – Lær om Sanchezia Growing Information

Innhold

Sanchezia Plant Care - Lær om Sanchezia Growing Information

Tropisk flora som Sanchezia-planter bringer den eksotiske følelsen av fuktige, varme og solrike dager til hjemmet. Oppdag hvor du skal dyrke Sanchezia og hvordan du etterligner sitt naturlige habitat innendørs for store, sunne planter. Lære om Sanchezia kulturelle praksis vil sikre vellykket plantestyring. Sanchezia plantepleie for utendørs prøver vil variere litt og kan kun gjennomføres i USDA soner 9 til 11.

Om Sanchezia Planter

Sanchezia er en eviggrønn flerårig i de høyere sonene, men kan dø tilbake i sone 9 og tilbake på våren. Det er en semi-woody busk med store, fot lange blanke blad divideres med tykke farget årer. Blomstene er lyse rødt med oransje baser og bæres på stengler i lange pigger. Teknisk er blomstene modifiserte blader eller bracts og har ingen reproduktive organer.

Sanchezia er hjemmehørende i Peru og Ecuador. Som en tropisk plante krever det fuktig, varm omgivende luft og dappled nyanse. I sin habitat vokser planten under regnskogens baldakin og mottar beskyttelse mot den varmeste solen. De rike, humane jordene i understory i en tropisk regnskog er fuktige og dappled av lys. De store trærne fanger dugg og vann, som dråper ned til skogsgulvet. Hele effekten er fecund og muggy, en virkelig damp av næringsstoffer og fuktighet som bader alle plantene i skogen.

Hvor å dyrke Sanchezia? Du kan bruke den som et husplante eller i den tropiske hagen. Bare sørg for at fuktigheten er minst 60 prosent slik at den etterligner lignende effekter som regnskogen.

Sanchezia Growing Information

Disse vakre buskene er enkle å vokse ved stammeutskjæringer. Den eneste Sanchezia-voksende informasjonen du trenger å vite, er den beste tiden å ta stiklinger. Trekk ut de nedre bladene for å lage en stamme og dukkert i roterende hormon eller alternativt, sett opp kuttet i et glass vann. Du må bytte vannet ofte. Rottede stiklinger vokser best i torv under glass eller med en pose over planten for å holde fuktigheten høy.

Sanchezia planter er klare til transplantasjon når de har en tykk base av røtter.

Sanchezia Plant Care

Sanchezia vokser i full sol så lenge det er beskyttelse mot middagsdagen. Delvis skyggefulle områder produserer sunnere planter med mindre brennende på løvverket. Temperaturene må forbli over 50 F. (10 C.).

Sanchezia-planter trenger høy luftfuktighet, men la overflaten av jorda tørke ut før du vanner igjen.

Fôr i vekstsesongen med ¼ teskje plantefôr per gallon vann.

De raskt voksende plantene reagerer godt på beskjæring, noe som kan bidra til å holde det kompakt og dimensjonelt nok til innendørs bruk.

Se etter bladlus og melkeboller , men ellers har anlegget ingen reelle skadedyrsproblemer.

Sanchezia plantepleie er veldig grei og plantene gjør spesielt gode kremplanter.

Sanchezia Plant Care - Lær om Sanchezia Growing Information

Like this post? Please share to your friends:
Legg igjen en kommentar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: