Unikke Have Gaver: Havearbejde til julegaver

Unikke Have Gaver: Havearbejde til julegaver

Jeg er en af ​​fem kvinder i USA, der hader at shoppe. Okay, så overdriver jeg. Når julehandelen finder jeg, skubber og skubbes unødvendigt, og parkeringen er et mareridt.

At skulle købe alle disse gaver i et par dage med shopping efter at have arbejdet hele dagen eller på en lørdag, når alle og hans kusine laver det samme tager væk fra glæden ved virkelig at værdsætte den sande betydning af julen. Jeg lavede en plan om at gøre tingene anderledes – at give gaver fra haven.

Havegaver til mennesker

Denne julegave idé kom til mig, da jeg var ude på udkig efter en særlig gave. På hver gang havde de gavekasse ideer. Jeg tænkte, “hvorfor ikke tag en kasse og personliggøre det?”

Jeg havde en ven, der elskede at læse. Jeg købte hende en bog af sin yndlingsforfatter, satte et krus inde med en gourmet varm chokolade gemt i koppen, en lille krukke citronmelisse, hendes foretrukne dehydrerede grøntsager, en taske eller to tørrede urter af hendes valg og et aromatisk stearinlys . Jeg gav hende en kvarts taske af dehydreret, tyndt skåret okra. Det er lækkert, og du kan spise det ligesom popcorn. Alt fortalte, det kostede mig elleve dollars, og jeg vidste, at hun ville være begejstret for mine valgs omtanke.

Julgit ideer fra haven

Havearbejde til julegaver er let. Hvis du har en baghave, prøv at lave din egen spaghetti sauce, enchilada sauce, pickles eller relishes. Alle grøntsager samt urter kan tørres. Hvorfor ikke prøve dehydrerede tomater, paprika, squash eller løg? Efter anvisningerne på din dehydrator skal du hugge urter fint eller tyndt skive frugt, tørre og lægge i genlukkelige poser. Opbevar dem i fryseren til tiden for at pakke kurve og lever.

Hver kok elsker friske urter. Plant frø et par måneder før i meget små potter og læg dem under voksende lys. Bøffer, persille, rosmarin eller forskellige mynte er favoritter.

Inkluderet disse urter i julekrydderkurverne og haven gaver vil gøre dig til en favorit af enhver kok. Disse er smukke gaver at give og modtage. For din yndlingsgartner kan julegave ideer omfatte en række blomster- eller grøntsagsfrø, pærer, et yndlingshaveværktøj, handsker eller en unik havepynt.

De sidste ti år har jeg lavet goody kurve til min søskende og nærmeste familie. For de af jer, der er bekendt med at lave gelé eller konserves, er der hundredvis af opskrifter, der er lette at lave, kræver lidt tid og er så meget sjovere end den traditionelle slips eller trøje. Nogle valg er:

  • Kakao-ananas konserver
  • Jalapeno gelé
  • Lavendel sukker
  • Chokolade kaffe
  • Krydret urte te

Lav dine egne instant gourmet supper. Alle disse er utrolig nemme at lave og tager meget lidt tid og kan laves måneder før december. De har været et stort hit som havenpynt til folk.

Jeg købte flere 12 x 12 x 8 kurve i min lokale hobbybutik. I hver kurv sætter jeg en krukke hjemmelavet spaghetti sauce, relish eller pickles, pakker af tørrede urter eller tørrede grøntsager, en pose hjemmelavet trail mix (herunder krydret græskar frø), en krukke eller to gelé, hjemmelavet pint pose med 12 -bønnesuppe, og enten varm kakao eller chokolade kaffe. Den nøjagtige liste ændres fra år til år afhængigt af hvor mange nye julegave ideer eller opskrifter jeg har fundet. Den vidunderlige ting er, at mine kurve er klar til at blive pakket i august eller september i slutningen af ​​havearbejde sæsonen, og jeg behøvede ikke at slå rush eller folkemængderne. Jeg håber det har inspireret dig til at prøv noget nyt denne gavegivende sæson. Havearbejde til julegave er langt lettere end shopping – ingen pushing eller shoving involveret.

Unikke Have Gaver: Havearbejde til julegaver

Video: Point Sublime: Refused Blood Transfusion / Thief Has Change of Heart / New Year’s Eve Show

Like this post? Please share to your friends:
Skriv et svar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: