Wild Cucumber Vine – Lær om Wild Cucumber Control

Wild Cucumber Vine - Lær om Wild Cucumber Control

Vintergurkvinduet er attraktivt, og noen anser det som verdig dekorativ status. For de fleste gartnere er villde agurkplanter imidlertid irriterende ugress. Mens vintreet ikke er invasivt, er det definitivt aggressivt. Les videre for å lære mer wild agurk fakta og få tips for å kontrollere veksten.

Hva er Wild Agurker?

Innfødt til Nord-Amerika, den vilde agurkvinsten ( Echinocystis lobata ) er en rambunctious vintreet som kan komme til modne lengder på 25 meter i en hast. Wild agurk vintreet liker fuktige områder og er ofte funnet i nærheten av dammer, bekker, eller i fuktige enger eller bunnland. Vintreet kan imidlertid dukke opp i typisk tørre områder når nedbørsnivåene er høyere enn gjennomsnittet.

Wild agurkplanter klatre opp vertikale flater ved å pakke inn sine klamrende slynger rundt alt i deres vei. Vintreet kan gjøre betydelig skade på trær og busker ved å blokkere sollys. Det gjør imidlertid en attraktiv plante som vokser over pergola, gjerde eller arbor, spesielt når planten er dekket med små hvite blomster, som begynner i midsommeren.

Wild Cucumber Control

Den beste måten å Kontroll av villmarksvinranker er å hakke eller trekke plantene så snart du ser dem på våren. Hvis du ikke legger merke til dem tidlig på sesongen, kan du klippe vinrankene gjentatte ganger for å holde dem i sjakk. Det viktigste er å kvitte seg med vinrankene før de går til frø.

Hvis vinrankene klatrer opp trær, busker eller husets side, trekk dem av så snart som mulig og kast dem på en trygg måte – ikke i en kompostbunke.

Kjemisk kontroll av villkremplanter er dårlig råd. Hvis du bestemmer deg for å bruke herbicider, må du lese etiketten nøye og bruk kun produktet som anbefalt. Produkter som inneholder glyfosat kan være effektive mot unge planter, og herbicidet, som ikke tas opp av bark og røtter, er generelt trygt å bruke rundt trær og busker. Sprøytedrift vil imidlertid drepe nesten enhver grønn plante som den kommer i kontakt med. Noen typer herbicider vil drepe vintreet, men de vil også drepe trær og busker når kjemikaliene absorberes i jorda og gjennom røttene. Regn eller vanning kan spre herbicidene, og sette ikke-målrettede planter i fare.

Er Wild Agurk Frukt spiselig?

Dette er et ofte stillt spørsmål, og svaret er dessverre ikke nei . Selv om villegurker er relatert til den kjente, grønnsaker som er hjemme, består de stikkende «agurker» ikke av kjøttfrukt, men av to frøkamre som inneholder lacy netting. Garnet holder fire store frø på plass til frukten modner og frøene faller til bakken for å starte et nytt vintre.

Wild Cucumber Vine - Lær om Wild Cucumber Control

Video: DIY Lipstick & Lip Balm Out of Candy! 3 DIY Makeup Projects (Galaxy, Rainbow) with AlejandraStyles

Like this post? Please share to your friends:
Legg igjen en kommentar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: